Tři do koše v březnu 2021

Vypotřebovaná kosmetika a můj názor na ni.

Neutrogena Cellular Boost denní krém

Mám doma celou řadu Cellular Boost – denní, noční a oční krém a sérum. Minulý měsíc jsem vypotřebovala oční krém (odkaz zde). Nebyla jsem s ním spokojená, ale tento denní krém byla tragédie. Dávala jsem mu hodně šancí, je tam asi ještě polovina, ale prostě letí do koše… Vůbec mi neseděl, i když jsem se snažila dávat míň nebo víc, na pleti mi žmolkoval, pořádně se nevpil a seděl na ní 🙁 Pod makeup to byla hotová tragédie, žádný makeup si s ním nerozuměl.

Když mi krémy nesedí, tak se je snažím i přesto vypotřebovat třeba na ruce nebo na nohy. Tělo jsem si s ním nechtěla mazat, protože má v sobě SPF 25 (což je jediná jeho výhoda), tak jsem mu dala šanci jako krém na ruky. Ani tady neuspěl, žmolkoval se tam. Takže bohužel ho vyhazuju.

Avon Bubble Mask

Tato maska už bude asi starší, protože v nabídce Avonu jsem ji už nenašla. Nevím, proč, ale myslela jsem si, že bude plátýnková. Už jsem jednu pěnivou plátýnkovou masku měla (odkaz zde) a ta byla super. Po otevření jsem zjistila, že je tam jenom zelená vodička 😀 Nanesla jsem si ji na pleť a okamžitě začala pěnit. Zkusila jsem to i vyfotit na ruce. Pěna byla hustá, trochu stékala dolů z obličeje. Jak bublinky praskaly, měla jsem pocit, že sjíždí víc. A praskání lechtalo 😀 Maska se má nechat působit 10 min a smýt teplou vodou. Pleť je hladká, čistá, není vysušená.

Pokud by ji ještě v nabídce Avonu měli, koupila bych si ji znovu. Bublinkové masky mě baví 🙂

Catrice fixační sprej

Už jsem od Catrice měla fixační sprej (odkaz zde). Nebyla jsem s ním vůbec spokojená. Hlavně kvůli zápachu. Tento Prime and Fine Multitalent Fixing Spray naštěstí není tolik parfemovaný. Ale když se mi omylem dostal do očí nebo okolí očí, tak mě to štípalo. Jako fixátor fungoval jako neurazí – nenadchne. A proto si ho podruhé taky nekoupím.

Co vy? Jaký je váš oblíbený fixační sprej? Vyhazujete produkty, i když vám nesedí, nebo se je snažíte nějak dopotřebovat?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *